Kirjailijan profiilikuva  

Kirjailijan profiilikuva  

Kuvasin kesällä Satu Pusasta kirjailijakuvan uuden kirjan julkaisutilaisuutta varten. Satu on tietokirjailija sekä stressipurkukouluttaja ja rentoutusohjaaja. Meillä oli hänen kanssaan rento, lämminhenkinen ja mielenkiintoinen kuvaussessio. Juttelimme kuvauksen aikana julkaistavan kirjan aiheesta. Satu kertoi tarttuneensa  rohkeasti vaiettuun aiheeseen; kasvatusmalliin, joka on ollut etenkin sodanjälkeisten sukupolvien taakkana.

Satu Pusan kirja Kadotettu Lapsuus kertoo vaikenemisen hiljaisesta ja vaurioittavasta vallasta, ehdoilla rakastamisesta, yksin selviämään jättämisestä ja käsittelemättömien traumojen siirtymisestä sukupolvien ketjussa. Vaivattomina nähdyt lapset eivät ole häiriöksi, mutta onko sittenkin vaarallisempaa vaienneiden lasten näkymätön kärsimys, näennäinen selviytyminen ja suojaksi kasvanut miellyttäminen?

Kirja on ostettavissa kaikista kirjakaupoista ja Satulta suoraan https://suntext.fi/.

Kuvasimme samalla kertaa Sadulle reilummin kuvia kuvapankiksi; eri vaatteilla ja studiossa sekä miljöössä. Kuvista hän löytää myöhemmin erilaisia käyttötarkoituksia varten sopivan kuvan.

Tarvitsetko sinä edustavan kuvan itsestäsi työ- tai vapaa-ajan julkaisuihin;  Linkedinin profiiliin tai muuten somessa julkaistavaksi. Ota yhteyttä niin varataan sinulle aika kuvaukseen ja suunnitellaan yhdessä millainen kuva kertoisi tarinaasi parhaiten.